Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

festadelcomercjustibancaetica.pngasteazkena, 07 de maiatzak de 2014

La 15ª edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica s’iniciarà el proper 10 de maig coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just i se celebrarà a 33 municipis catalans. (A Barcelona, als barris de Sant Andreu,Sarrià i Eixample el 10 de Maig i a Ciutat Vella el 17 de Maig).

“Desmarca’t, hi ha alternatives”,  es el lema que pretén animar a la gent a festejar que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga segons unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint una Economia Social i Solidària.
La Festa està coordinada per SETEM, amb la participació de la Xarxa d’Economia Solidària, Xarxa de Consum Solidari, Oxfam Intermón, FETS- Finançament Ètic i Solidari, Fiare i Alternativa 3.   
Es presentarà a premsa el proper dijous 8 de maig al Mercat de Sta. Caterina. Durant l’acte també es presentarà el Baròmetre de les Finances Ètiques, un Estudi sobre Comercialització Justa i acabarà amb un petit taller/degustació de tapes.

Addicionalment, el proper 24 de maig tindran lloc les Festes del Comerç Just a Girona i Sitges, juntament amb el mateix esdeveniment a Sabadell el 31 de maig.

Més informació a www.festacj.org, a facebook i seguint els hastags #festacjbe o #Desmarcat a twitter.

« Enrere