Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit augmenta les seves inversions a països de baixos ingressos

Oikocredit augmenta les seves inversions a països de baixos ingressos

Cover Annual Report 2013astelehena, 23 de ekainak de 2014

Aquest any, seguint amb la tendència positiva d'exercicis anteriors, Oikocredit ha incrementant en un 20% les seves inversions socials en països de baixos ingressos, a la vegada que ha obtingut uns creixents resultats socials positius. L'èmfasi en l'enfortiment de la dona emprenedora i els principis de protecció al client, juntament amb la priorització de projectes amb un impacte mediambiental positiu, segueixen sent dos dels pilars fonamentals de la cooperativa internacional.

Tal i com al·lega la Sra. Ging Ledesma, directora d'Acompliment Social, durant l'exercici 2013 no només s'ha incrementat en un 11% la cartera de finançament al desenvolupament fins a 591 milions d'euros, sinó que aquest balanç ha estat acompanyat d'un fort èmfasi en la política mediambiental i la perpetuació dels compromisos socials tant de la cooperativa com de les organitzacions a les quals Oikocredit dóna suport.

Per a aquest 2014 es prosseguirà amb l'enfortiment dels serveis d'inclusió financera a persones de baixos ingressos, així com es promourà un major èmfasi a les cadenes de valor agrícola, eix vertebral d'una gran majoria de les comunitats vinculades a Oikocredit, juntament amb el sector de les energies renovables i la focalització en projectes a llarg termini.

Fes clic aquí per a llegir la Nota de premsa completa sobre els resultats socials d'Oikocredit en el 2013.

« Atrás