Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

10è Aniversari d'Oikocredit Euskadi

10è Aniversari d'Oikocredit Euskadi

invitacion-euskadi-10-aniversario.jpgasteartea, 25 de otsailak de 2014

Al març Oikocredit Euskadi compleix 10 anys. Per celebrar-ho s'ha organitzat una jornada “Finances que canvien el món”.

Sembla que va ser ahir quan es van donar els primers passos per apropar Oikocredit a la societat basca, però ja ha passat una dècada des que un grup apassionat de gent es va llançar i va apostar per les finances que canvien el món.
Per celebrar aquests anys d'esforç i treball el proper dia 21 març, a les 18.30h, tindrà lloc la jornada “Finances que canvien el món” a Koopera Aretoa, Fernández del Campo 16 (BILBAO).

A la jornada podrem gaudir d'un debat sobre si “és possible construir finances al servei de la justícia”, amb tres persones de gran recorregut al món de les finances i la cooperació al desenvolupament. A continuació el Coordinador d'Impacte Social d'Oikocredit a Àfrica Occidental presentarà com es pot ajudar a les organitzacions a millorar el seu impacte en les vides de les persones en situació de pobresa. Es conclourà l'esdeveniment amb un breu video sobre els 10 anys d'Oikocredit Euskadi i un pica-pica que inclourà productes ecològics i de Comerç Just.

T'ho perdràs?

Vídeo de invitació

Invitació 10è Aniversari Oikocredit Euskadi

Més informació sobre la jornada en document descarregable des del lateral.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
invitacion-programa-10-aniversario-oikocredit-euskadi.pdf1.1 MBapplication/pdfdownload

« Atrás