Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Inscripcions obertes a les IV Jornades d'Educació Econòmica i Financera crítica

Inscripcions obertes a les IV Jornades d'Educació Econòmica i Financera crítica

cartel-jornadas-educacion-financiera-critica-Bilbao.pngostirala, 29 de irailak de 2023

Els pròxims 10 i 11 de novembre, Finantzaz Haratago i la RedEFES, de les quals Oikocredit som entitats promotores, organitzen les #IVJornadasRedEFES a Bilbao.

Si et dediques a l'educació econòmica i financera crítica, o si ets professor/a d'economia/finances/emprenedoria i tens interès a començar a aplicar-la, inscriu-te a les IV Jornades de la RedEFES.

Les jornades seran un punt de trobada entre professionals del sector, educadors/es, tindran un espai de debat i es compartiran experiències pràctiques i nous recursos educatius per a treballar les finances i l'economia d'una altra forma, tant en educació reglada com en educació no formal.

I aprofitarem per presentar-hi també oficialment la nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just elaborada junt amb Junior Report.

Consulta aquí el programa provisional de les Jornades:

Programa-provisional-jornadas-RedEFES-Bilbao

Tens tota la informació, el programa actualitzat, i el full d'inscripció aquí: https://redefes.org/jornadas-2023/

T'esperem el 10 i 11 de novembre a Bilbao. I si tens qualsevol consulta o dubte, escriu-nos a info@finantzazharatago.org

« Atrás