Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

Event IDB-JardinAzuayo.jpgasteartea, 01 de abuztuak de 2023

La inversió combinada de US$ 20 milions augmentarà els serveis de la cooperativa equatoriana d'estalvi i crèdit per a dones i emprenedors de baixos ingressos.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i el BID Invest estan proporcionant US$ 10 milions cadascun a la Cooperativa d'Estalvi i Crèdit Jardín Azuayo a l'Equador com un bo social altament innovador de gènere, diversitat i inclusió amb incentius basats en l'acompliment.

La Cooperativa Jardín Azuayo utilitzarà el finançament per a promoure i ampliar l'accés al crèdit de les micro, petites i mitjanes empreses (MIPIME) de l'Equador que siguin propietat o estiguin dirigides per dones, persones amb baixos ingressos o baix nivell educatiu, membres de comunitats indígenes, minories ètniques i migrants. Jardín Azuayo ofereix serveis financers i educació cooperativa en suport de l'economia social i una societat solidària.

El soci inversor d’Oikocredit, el BID Invest, és el braç del sector privat del Banc Interamericà de Desenvolupament. Com a part del seu suport, el BID Invest prestarà serveis d'assessorament a Jardín Azuayo en l'avaluació i millora de les decisions de crèdit cap a les dones i els grups subrepresentats i pagarà una bonificació monetària basada en els resultats vinculats al fet d’arribar a les dones empresàries, incloses les dones indígenes i migrants.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès)

Nota: el proper mes de setembre, responsables de la cooperativa Jardín Azuayo visitaran l'Escola d'Economia Social d'Osuna, acompanyades de la Lorena Torres, responsable d'inversions d'Oikocredit. Consulta les nostres xarxes socials o contacta amb sevilla@oikocredit.org per conèixer el detall dels esdeveniments on participaran.

« Atrás