Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 2 milions d'euros per fer créixer l'energia solar a l’Àfrica

Oikocredit inverteix 2 milions d'euros per fer créixer l'energia solar a l’Àfrica

Spark.jpgasteartea, 07 de abenduak de 2021

La nostra inversió en l'innovador d'electricitat solar Spark permetrà als distribuïdors d'última milla portar solucions assequibles i sostenibles fora de la xarxa a centenars de milers de llars de baixos ingressos

L'inversor d'impacte social Oikocredit està proporcionant una línia de crèdit de 2 milions d'euros a Spark, un proveïdor de solucions solars modulars i aparells de pagament per ús desconnectats de la xarxa elèctrica. El préstec donarà suport als plans de Spark per a fer accessible l'electricitat a unes 500.000 llars desateses a l'Àfrica subsahariana. L'energia neta i el camí cap a la propietat dels productes solars modulars sense connexió a la xarxa de Spark, que poden ampliar-se per a adaptar-se a les creixents necessitats energètiques dels usuaris, permetran a les llars usuàries millorar la seva salut i el seu nivell de vida, augmentar el seu potencial d'ingressos, estar millor connectats i aconseguir una vida més digna.
Spark ha estat pionera, ha construït i ha subministrat solucions solars innovadores des del 2013. Amb més de 75.000 kits d'energia venuts fins avui, ha ajudat a més de 375.000 persones a millorar les seves vides i ha proporcionat capacitació tècnica a més de 2.700 agents de venda d'energia solar. Al llarg de la seva vida útil, l'energia renovable generada pels sistemes solars domèstics intel·ligents instal·lats actualment per Spark evitarà aproximadament 200.000 tones mètriques de CO2 equivalent, en substitució de les llanternes de querosè i els generadors dièsel.


Més informació en el comunicat de premsa internacional (en anglès) >

« Atrás