Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

Oikocredit Informe de impacto 2021 ES cover.pngasteazkena, 15 de irailak de 2021

Oikocredit acaba de publicar el seu Informe d'impacte 2021. En aquest informe podràs saber-ho tot sobre l'impacte social d’Oikocredit: com el mesurem, com es reflecteix en els nostres sectors i regions d'enfocament, el nostre suport de desenvolupament de capacitats, i molt més.

L'objectiu d’Oikocredit és millorar la qualitat de vida de les persones i comunitats de baixos ingressos a Àfrica, Àsia, i Amèrica Llatina i el Carib. En l'informe d'impacte, coneixeràs com monitorem i fem costat a les nostres organitzacions sòcies per a aconseguir aquests objectius.

El nostre Informe d'impacte 2021 explica com l'invertir en les nostres àrees d'enfocament d'inclusió financera (per exemple, microfinances i finançament a pimes), agricultura i energia renovable ajuda a Oikocredit a maximitzar el nostre impacte social. També podràs saber per què la nostra presència local és essencial per a seleccionar les organitzacions sòcies adequades amb les quals treballar i per a brindar suport de desenvolupament de capacitats. El desenvolupament de capacitats és un altre aspecte important del nostre treball sobre el qual podràs llegir.

Què més hi trobaràs?

A més, sabies que Oikocredit contribueix activament als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides? En l'informe expliquem com es manifesta la nostra contribució a aquests objectius amb més de 50 indicadors.

numeros

També hi trobaràs històries inspiradores de cadascun dels nostres sectors d'enfocament a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Històries com la de la Gladys Arcs, a qui presentem en la portada. Gràcies al suport financer de Cooprogreso, sòcia d’Oikocredit, la Gladys va poder sostenir el seu mitjà de subsistència, mantenir a la seva família, satisfer les necessitats mèdiques del seu marit i educar als seus fills. «El suport que m'ha donat Cooprogreso ha estat enorme», diu la Gladys. «Són presents quan els necessito».

COOP-EC-031

> Descarrega l'informe d'impacte 2021 aquí.

« Atrás