Oikocredit inverteix en el proveïdor de finançament d'habitatges assequibles Sitara a l'Índia

Oikocredit inverteix en el proveïdor de finançament d'habitatges assequibles Sitara a l'Índia

osteguna, 21 de martxoa de 2019

Oikocredit ha realitzat una inversió de 670 milions d’INR en una empresa de finançament d'habitatges assequibles, Sitara, juntament amb Omidyar Network Índia, assegurances de vida HDFC, HDFC Holdings Ltd i Women’s World Banking per fomentar la inclusió i la igualtat en el sector indi de prèstecs per la llar.

Sitara (SEWA Grih Rin Limited) utilitza un sistema innovador de garanties alternatives per ajudar les famílies poc ateses i de baixos ingressos en llocs urbans i periurbans a accedir a habitatges assequibles. La companyia se centra especialment a fer avançar els drets sobre la terra de les dones.

Actualment opera a set regions de l’Índia, Sitara farà servir la inversió d’Oikocredit per reforçar la seva posició en àrees existents i ampliar-se estratègicament a altres estats.

Shruti Gonsalves, MD i CEO de Sitara, va dir: "Milions de famílies que viuen a l'espai urbà depenen del sector desorganitzat per guanyar-se la vida, i continuen quedant excloses financerament dels sistemes bancaris formals a causa de la falta de drets de tinença de la terra. Estem encantats amb aquesta inversió, ja que tindrem l’oportunitat d’escalfar encara més les operacions de SEWA Grih Rin Ltd [Sitara] ”.

Més informació sobre la inversió al lloc web de Sitara>

« Atrás