Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Laudex official.jpgastelehena, 18 de otsailak de 2019

Oikocredit ha tancat una inversió de 3,3 milions de dòlars en Laudex, una institució d’inclusió financera que facilita crèdits a estudiants per a estudis superiors a Mèxic.

Proporcionant crèdits que estan en línia amb les necessitats dels estudiants i optimitzant per facilitar la seva capacitat de devolució del crèdit, Laudex dóna suport als estudiants per a unes millors oportunitats en l’àmbit de l’educació a Mèxic, on existeix un dèficit de qualitat ens els estudis superiors públics.

El Francisco Cordero, CEO i fundador de Laudex ha comentat: “Estem molt emocionades per tenir a Oikocredit com a inversora i sòcia. Per a nosaltres, és primordial que els nostres accionistes estiguin d’acord amb els nostres valors i propostes, per promoure l’educació i canviar vides. A Oikocredit, el nostre primer inversor internacional, hem trobat una entitat sòcia que està fortament alineada amb nosaltres. Creiem fermament que Oikocredit jugarà un rol clau donant suport a Laudex per fer més accessible l’educació superior per les i els pròxims 100,000 alumnes.”

Llegeix la nota de premsa sencera aquí

Laudex

« Atrás