Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Neix Oikocredit Madrid

Neix Oikocredit Madrid

Oikocredit-Madrid.jpgosteguna, 16 de otsailak de 2017

Un nou grup de suport a Oikocredit s'ha creat a Madrid per donar a conèixer la tasca de l’entitat de Finances Ètiques i ser el punt de referència de les persones interessades en Oikocredit al centre d'Espanya.

Grup de voluntariat d'Oikocredit Madrid en la primera sessió de formació interna

A Espanya són 3 les associacions de suport que, des de Bilbao, Sevilla i Barcelona, promouen la tasca d’Oikocredit i ofereixen una via perquè persones i entitats inverteixin a la cooperativa internacional Oikocredit i la seva aportació es destini a projectes que ajudin a millorar les condicions de vida de moltes persones de baixos ingressos a l’Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica.

Durant molts anys hem somiat amb poder estar més prop de les persones que des de Madrid també desitgin que els seus estalvis s'inverteixin en projectes de desenvolupament de persones i comunitats al Sud empobrit.

Aquest somni ja és realitat. Després d'un període de preparació, inicia les seves activitats el grup de suport a Oikocredit a Madrid. Està format per un grup de persones amb ampli bagatge al món de la banca ètica, l'economia alternativa i la cooperació internacional, amb moltes ganes de prosperar i donar visibilitat a aquesta iniciativa.

Entre els seus objectius està el de donar a conèixer Oikocredit a Madrid mitjançant xerrades, esdeveniments, butlletins, xarxes socials... El grup serà el contacte per a potencials socis/es inversors i establir nexes de treball amb altres projectes de finances ètiques de la Comunitat de Madrid.

El grup s'integra formalment a Oikocredit Euskadi però funcionarà de manera coordinada amb les 3 associacions de suport (Catalunya, Sevilla i Euskadi) i hi remetrà a les persones interessades perquè canalitzin la seva inversió a través de qualsevol d'elles.

Tenim moltes esperances en què aquesta iniciativa faci créixer Oikocredit, no només en nombres sinó també en presència a les xarxes d'economia alternativa i solidària i en els moviments de persones que lluiten per un futur millor pels qui viuen en dificultat als països del Sud.

Per posar-se en contacte amb Oikocredit Madrid:

madrid@oikocredit.org
Per més informació:
www.madrid.oikocredit.es

« Atrás