Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit present en estudi realitzat per Spainsif

Oikocredit present en estudi realitzat per Spainsif

spainsif-inversion-de-impacto-2015-oikocredit.pngasteazkena, 10 de otsailak de 2016

Oikocredit està present en el primer estudi que es publica sobre les Inversions d'Impacte a nivell estatal realitzat per Spainsif.

Informe Spainsif sobre les Inversions d'Impacte a Espanya 2015, amb la presència d'Oikocredit

Spainsif, l'associació de referència en l'àmbit de la Inversió Socialment Responsable (ISR) a Espanya, ha dedicat el seu informe anual a les Inversions d'Impacte a Espanya el 2015.

Dins de les inversions d'impacte s'inclouen diferents iniciatives, projectes i productes que generin un impacte positiu en el medi ambient, que contribueixin a millores socials i a la inclusió financera.

Aquestes inversions d'impacte permeten re-sincronitzar els mercats financers amb l'economia real i amb les necessitats i reptes de la nostra societat i el medi ambient.

A l'informe, que es pot consultar a través d'aquest enllaç, es troba de manera detallada l'estructura actual del mercat, actors i instruments financers de la inversió d'impacte i les oportunitats i barreres d'aquesta inversió tant en el present com en el futur.

A la pàgina 64 es pot trobar la fitxa d'Oikocredit, com una de les organitzacions més rellevants en Inversió d'Impacte.

Més informació: www.spainsif.es

« Atrás