Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Actualització de les operacions a Filipines

Actualització de les operacions a Filipines

tes-pilapil.jpgasteartea, 20 de urriak de 2015

La directora regional d'Oikocredit al sud-est d'Àsia, Test PilapilFilipines ha estat colpejada, de nou, per un tifó devastador. Diumenge 18 d'octubre el tifó Koppu (també conegut com Lando a Filipines) va tocar terra prop de la ciutat de Casiguran a l'illa de Luzón, amb vents de prop de 200 km/h i pluges intenses. La directora regional d'Oikocredit al Sud-est Asiàtic, Tes Pilapil, ha informat que, si bé el personal d'Oikocredit i les seves famílies estaven fora de perill, algunes organitzcions sòcies d'Oikocredit a l'illa de Luzón no han escapat de la devastació.

El tifó va colpejar la part nord i central de Luzón, l'illa més gran i més poblada de Filipines. Almenys 20.000 famílies han estat evacuades, mentre moltes cases han estat destruïdes i alguns rius inundats. Les organitzacions sòcies d'oikocrèdit que van informar de l'abast són ASKI, que opera al centre de Luzón i RSPI, i Abrasa que cobreix principalment el nord de l'illa.

Tes Pilapil va dir: "Intentem estar en contacte amb els nostres socis a la zona afectada. No hem pogut contactar amb RSPI, ja que línies de comunicació de la regió s'han reduït. per la seva banda, ASKI no ha estat pogut dur a terme una avaluació ràpida, encara. El personal s'ha vist afectat i està ocupat atenent els seus casos en les seqüeles del tifó. Alhora, també s'estan preparant per donar suport als clients afectats i desplaçats. Els cultius agrícoles han estat destruïts en aquestes regions, i moltes àrees han quedat sense comunicacions elèctriques i telefòniques, mentre algunes illes han quedat aïllades". L'oficina de Manila seguirà de prop la situació i actualitzarà la informació quan sigui possible.

Des d'aquí, tot el nostre suport al poble de Filipines, en particular a les zones més afectades pel tifó.

« Atrás