Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 5 milions $ a SA TAXI, Sudàfrica

Oikocredit inverteix 5 milions $ a SA TAXI, Sudàfrica

barbara-220.jpg

Barbara Marcussen

ostirala, 17 de apirilak de 2015

La cooperativa d’abast mundial i inversora social, Oikocredit, ha invertit 5 milions de dòlars americans mitjançant un servei de crèdit ofert a través de diverses agències per un total de 36 milions $, en diverses divises i a sis anys, a SA Taxi, una sucursal de Transaction Capital, amb el 98% en propietat. El crèdit va ser arranjat per la Companyia de Desenvolupament Financer dels Països Baixos, FMO, la qual va invertir 10 milions $, compartit per diverses agències, juntament amb Cordiant (15 milions $), i Symbiotics (6 milions $).

SA Taxi és el més important proveïdor de finançament de les petites operadores de taxis minibús de Sudàfrica. L’organització ofereix finançament i assegurança de vehicles, i altres productes relacionats. Els fons s’utilitzaran per tal que tant grans empreses com petites i mitjanes empreses (PiMEs) adquireixin taxis minibús i vehicles comercials lleugers que generin guanys.
La directora de mercats en desenvolupament d’Oikocredit, Barbara Marcussen, va dir: “Oikocredit té el gran plaer de formar part d’aquest crèdit ofert per diverses agències. Invertint a SA Taxi, contribuirem a proveir prop de 19 milions de persones amb un transport segur i fiable per als seus desplaçaments diaris per feina. L’impacte social que SA Taxi aporta és significatiu, en la línia de la nostra missió social.”
El president executiu de SA Taxi va comentar: “Aquesta darrera tongada de fons és molt important per SA Taxi i els seus clients. La combinació de repetir amb fons d’inversors existents així com l’aportació d’inversors novells, és molt gratificant, donat que reflecteix una contínua confiança en els nostres negocis així com el reconeixement de l’important i positiu impacte social i econòmic que el negoci té en persones propietàries de taxi i la base treballadora que es desplaça diàriament per anar a treballar, a Sudàfrica.”
Facilitant fons al sector del transport a Sudàfrica contribuirem a enfortir la capacitat financera de les persones propietàries de taxis, les quals, a canvi, creen llocs de feina per a aproximadament 400.000 conductors o conductores, càrrecs directius i personal de servei de proveïdors associats.

SOBRE SA TAXI: SA Taxi és el major prestador especialitzat en PiMEs operadores de taxi minibús a Sudàfrica. SA Taxi facilita crèdits mitjançant finançament d'arrendaments així com assegurances i altres productes relacionats, fent servir la seva pròpia estructura i competències per avaluar els crèdits, els cobraments de quotes i la gestió del capital, i alhora amb competències més operatives incloent el subministrament de vehicles i recanvis, venda directa de vehicles, renovació de vehicles, assegurances completes a curt termini i serveis telemàtics.

SOBRE TRANSACTION CAPITAL: Fundada el 2007, Transaction Capital és un grup de serveis financers, sense captació de dipòsits, el qual opera als segments del préstec en base a garanties, i dels serveis de risc especialitzats, en el sector de serveis financers de Sudàfrica. La companyia va aparèixer al llistat de la Borsa de Johannesburg el Juny del 2012.
FMO és un banc de desenvolupament holandès que inverteix al sector privat de països en vies de desenvolupament. www.fmo.nl.

CORDIANT és una empresa Canadenca que gestiona quatre fons de crèdit per mercats emergents. www.cordiantcap.com.

SYMBIOTICS és una companyia d’inversió especialitzada en finances emergents, sostenibles i inclusives. www.symbioticsgroup.com.

« Atrás