Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Els study tour es dirigeixen a l'Índia

Els study tour es dirigeixen a l'Índia

470px-bifpl-in-1917-01.jpgasteazkena, 11 de otsailak de 2015

Aquest any l'study tour anual d'Oikocredit es dirigirà a l'Índia. Grups de voluntaris, membres i inversors viatjaran per tot el sud i l'est de l'Índia per visitar socis d'Oikocredit. La gira començarà a Hyderabad i després es dividirà en grups que viatjaran durant set dies, del 15 al 21 febrer.

Els tours anuals donen als inversors, als membres i als voluntaris d'Oikocredit l'oportunitat d'aprendre més sobre el finançament de les institucions de microfinacçes (IMFs) i de les empreses socials. Els participants dels study tours es reuniran amb membres d'Oikocredit i experimentaran en primera persona com Oikocredit contribueix a la inclusió financera i l'apoderament econòmic de les dones en àrees rurals i urbanes de l'Índia.

Per què l'Índia?

La República de l'Índia és el segon país més poblat del món amb més de 1.2 bilions de persones, un terç de les quals vivint encara per sota de la línia de la pobresa. Com Gouri Sankar, director i gerent de Maanaveeya (filial d'Oikocredit a l'Índia) explica; "Dels pobres de l'Índia, més de la meitat guanyen menys d'1 $ al dia. Les microfinances són un dels mitjans per arribar a aquest grup empobrit i recolzar els seus esforços per guanyar-se la vida. A través de les inversions d'Oikocredit en microfinances i agricultura som capaços de crear un impacte positiu en l'Índia.

El paper d'Oikocredit a l'Índia

Oikocredit té una llarga història a l'Índia. Aquesta es remunta a 1978, quan va fer el seu primer préstec a Vellore Christian Medical College per proporcionar habitatge a 200 de les persones amb Ingressos ms baixos de l'hospital. Des d'aquell llavors, Oikocredit ha obert oficines i ha posat en marxa una filial amb seu a l'Índia, Maanaveeya, que s'ha convertit en un dels prestadors socials líders a l'Índia. Amb més de 70 organitzacions associades i una cartera de préstecs al voltant de 75 € milions, Maanayeeva està donant suport activament el sector de les microfinances, així com promovent el finançament de la cadena de valor agrícola. Durant els últims 10 anys, Maanayeeva ha permès als seus socis de microfinances no només oferir als seus clients accés a serveis financers, sinó també formació, desenvolupament de personal i educació.

Els participants del study tour visitaran als socis d'Oikocredit per veure de primera mà els beneficis financers i socials que Oikocredit ha portat al país. Això inclourà trobades amb prestadors de microfinances i empleats de cinc institucions de microfinances, així com un soci d'energia renovable.

« Atrás