Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

De microcrèdits a crèdits mitjans a Mèxic

De microcrèdits a crèdits mitjans a Mèxic

Mèxic.jpgasteazkena, 12 de azaroak de 2014

Membres de Nueva Cooperativa (fundada pel soci d'Oikocredit UNICREICH)

Un dels darrers acords d'Oikocredit en Q3 va ser amb UNICREICH, una unió de crèdit que opera en àrees urbanes i rurals a l'estat de Chiapas, al sud de Mèxic. Proporciona crèdits a microempreses i petites i mitjanes empreses en els sectors de comerç, indústria, serveis i agricultura, també ofereix assegurances de vida i estalvis voluntaris, a més de serveis addicionals.

UNICREICH recolza més de 200 petites i mitjanes empreses a l'estat de Chiapas i àrees del voltant. A través d'aquest suport a petits negocis, UNICREICH contribueix a la creació de centenars de llocs de treball, realitzant un impacte social indirecte a unes 3.500 persones. Els serveis financers i altres serveis des de microempreses fins a mitjanes empreses tenen una alta demanda, amb la qual cosa UNICREICH s'expandirà cap a estats més llunyans i desatesos.

Expandint-se a més estats

Com a soci d'Oikocredit des de 2010, UNICREICH ha rebut l'aprovació per un segon préstec el 2013 per un total de 18 milions de pesos mexicans. El segon tram d'aquest crèdit va ser desemborsat el setembre d'aquest any. UNICREICH utilitzarà el préstec per finançar 219 petites i mitjanes empreses de Chiapas i de les àrees veïnes de Tabasco i Veracruz, que es troben entre els estats més pobres de Mèxic.

« Atrás