Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Un nou préstec d'Oikocredit ajuda a il·luminar 40.000 llars a Costa d'Ivori

Un nou préstec d'Oikocredit ajuda a il·luminar 40.000 llars a Costa d'Ivori

Baobab+.pngosteguna, 27 de uztailak de 2023

L'empresa social Baobab+ Cote d'Ivoire ampliarà l'accés a l'energia renovable i els productes digitals a Àfrica, amb 1,2 milions d'euros en nou finançament d'Oikocredit.

Fins a 40.000 llars sense connexió a la xarxa elèctrica en zones rurals i semiurbanes de Costa d'Ivori aviat tindran accés a energia i plataformes digitals gràcies a un nou préstec d'Oikocredit a Baobab+ Cote d'Ivoire (Baobab+ CI). Oikocredit ha posat 1,2 milions d'euros a disposició de la filial ivoriana de Baobab+ SAS, l'entitat d'energia renovable i digital membre de la companyia global de serveis financers Baobab Group.

baobab-house, casa africana il·luminada per kit d'energia solar de baobab+, empresa finançada per Oikocredit

El crèdit dona suport a l'estratègia d'expansió de Baobab+ CI. En particular, ajudarà l'empresa social a afegir més sistemes solars de pagament per ús (PAYG) i altres sistemes d'energia neta a la seva cartera.

Oikocredit va avançar un primer tram de 750.000 euros a Baobab+ CI el 2020. Aquest préstec va vèncer al febrer de 2023.

El nou préstec ajudarà a servir a unes altres 20.000 llars, va dir la Pauline Salançon, CEO de Baobab+ Côte d'Ivoire.

Valors compartits
"Ens sentim afortunades de tenir a Oikocredit, pionera en inversió d'impacte social al nostre costat des del 2019. Compartir els mateixos valors és molt important per aconseguir les nostres ambicions, gràcies a aquesta associació renovada, planegem arribar a 20.000 llars desateses addicionals en els propers tres anys", va dir la Pauline.

Baobab+ CI contribueix activament a l'accés a l'energia i el finançament de poblacions amb poques o cap alternativa. La seva solució de pagament per ús evita els elevats costos inicials en permetre a les persones clients realitzar pagaments diaris, setmanals o mensuals en funció del seu flux de caixa, eliminant així els impediments a la propietat.

"Oikocredit ha ajudat a Baobab+ CI a enfortir les seves operacions" va afirmar l’Yves Komaclo, Director d'Inversions d'Oikocredit per a Àfrica Occidental.

"Estem encantades de continuar la nostra associació amb Baobab+ CI i donar suport a la seva estratègia d'expansió 2022-2026. La nostra col·laboració de tres anys ha ajudat la guardonada empresa a madurar fins a convertir-se en un actor establert del mercat i a servir a unes altres 20.000 llars en zones desateses del país, en els propers tres anys. Com a primer inversor internacional de Baobab+ CI, esperem donar suport al futur de Baobab+ CI en el subministrament d'energia neta i productes digitals a Costa d'Ivori, al mateix temps que creem un major impacte social en les comunitats a les quals servim." va afegir.

baobab-renewables kit de energía renovable de baobab+

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès).

« Atrás