¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Resultats per al 2022: Oikocredit confia a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió d'impacte

« Enrere

Resultats per al 2022: Oikocredit confia a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió d'impacte

cover_annual_report_2022.pngmartes, 11 de abril de 2023

Oikocredit ha publicat avui el seu Informe Anual i estats financers per al 2022, informant sobre els sòlids resultats financers i socials i altres assoliments aconseguits durant l'any.

Malgrat les difícils condicions macroeconòmiques, els préstecs i inversions de la cooperativa en suport d'organitzacions sòcies a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib van aconseguir un creixement de la cartera i sòlides millores en la qualitat creditícia i l'acompliment social. En un entorn macroeconòmic difícil, tancar l'any amb un resultat financer positiu de 8,5 milions d'euros va ser un resultat just donada la volatilitat i les incerteses actuals.

Oikocredit va finalitzar la seva nova estratègia el 2022 per a aconseguir un major impacte per a les persones i comunitats de baixos ingressos, va confirmar el seu nou model de captació de capital, va donar la benvinguda a nous membres del consell i va alinear la seva governança i lideratge. Per a fomentar un canvi beneficiós entre les persones de baixos ingressos a través del treball de les seves organitzacions sòcies, la cooperativa s'està centrant més intensament en l'estratègia i l'impacte sostenible, tenint en compte les creixents crisi climàtica i de biodiversitat i els seus efectes en les organitzacions sòcies.

La Mirjam 't Lam, Directora General d’Oikocredit, va dir: "El 2022, Oikocredit va portar a bon terme diversos anys de treball preparatori per a permetre'ns donar una resposta col·lectiva més sòlida i resistent als desafiaments globals. Confio en la capacitat de la nostra cooperativa per a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió responsable i contribuir a generar més del canvi que el món necessita amb tanta urgència."

Llegir el comunicat de premsa complet (en castellà)

Més informació sobre les dades clau del darrer trimestre de 2022 al nostre informe trimestral.

Llegir l'Informe Anual 2022

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

junio 2024

mayo

abril

marzo