¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental amb PEG Ghana

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental amb PEG Ghana

jueves, 03 de noviembre de 2016

El finançament d'Oikocredit, responsAbility i SunFunder donarà suport a l’objectiu de PEG per a l’any 2020 de proveir energia de connexió aïllada a 500.000 llars.

3 Novembre 2016, Amersfoort, Països Baixos – L'inversor social Oikocredit col·laborarà amb el gestor d’actius responsAbility i l’especialista de finançament solar SunFunder per a facilitar finançament a PEG Ghana, una empresa que proveeix sistemes solars domèstics a comunitats rurals i de baixos ingressos de l’Àfrica Occidental.

Aquest préstec representa la primera inversió d'Oikocredit en energies renovables a l’Àfrica Occidental.

Oikocredit, responsAbility i SunFunder deixaran cada un $500.000 (437.365€) per a donar suport al creixement de PEG Ghana, la qual proveeix sistemes solars domèstics a les llars de l’Àfrica Occidental amb un sistema de pagament que es basa en l’ús d’energia dut a terme. PEG Ghana utilitzarà aquests $1.500.000 (1.312.095€) prestats per a donar suport al seu objectiu de proveir sistemes solars de connexió aïllada a la meitat de les llars de l’Àfrica Occidental el 2020.

Els sistemes solars domèstics proveeixen energia neta i tenen el potencial de millorar les condicions de vida, els ingressos, la salut i l’educació. PEG Ghana és actualment el proveïdor més important de sistemes solars de connexió aïllada a Ghana, amb clients que normalment guanyen entre $1 i $6 al dia.

En David ten Kroode, director d’energia renovable d'Oikocredit, comenta: “Ens agrada especialment l'habilitat que PEG té a l’hora d’oferir un sistema de pagament flexible als seus clients i també estem impressionats amb les operacions dutes a terme per PEG, incloent la seva habilitat per analitzar les dades dels seus clients i ajustar el seu model de negoci segons correspongui.

“Esperem donar suport a PEG en els seus esforços per aconseguir un creixement significatiu. Els sistemes solars de connexió aïllada representen una gran oportunitat per a Ghana i per a la resta de l’Oest africà en la millora del nivell de vida de persones econòmicament desfavorides.”

Sobre Oikocredit

Oikocredit té més de 40 anys d’experiència en finançar organitzacions sòcies que treballen en sectors com el finançament inclusiu (incloent les microfinances), l’agricultura i l’energia renovable. Els préstecs i les inversions d'Oikocredit ajuden a la gent que viu amb ingressos baixos a millorar d’una manera més duradora els seus nivells de vida. Oikocredit finança més de 790 organitzacions sòcies de més de 70 països i el seu capital social ascendeix a 941€ milions d’euros. www.oikocredit.coop

Nota per als editors

Per a més informació o per a sol·licitar una entrevista, si us plau contacteu a: Rebecca Watson, assessora de comunicació, Oikocredit International, telèfon: +31 33 422 4040, correu electrònic: rwatson@oikocredit.org

O bé a: David Díaz de Quijano i Barbero, responsable de comunicació, Oikocredit Catalunya, telèfon: +34 93 441 63 06, correu electrònic: dbarbero@oikocredit.org

« Enrere