¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

festadelcomercjustibancaetica.pngmiércoles, 07 de mayo de 2014

La 15ª edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica s’iniciarà el proper 10 de maig coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just i se celebrarà a 33 municipis catalans. (A Barcelona, als barris de Sant Andreu,Sarrià i Eixample el 10 de Maig i a Ciutat Vella el 17 de Maig).

“Desmarca’t, hi ha alternatives”,  es el lema que pretén animar a la gent a festejar que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga segons unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint una Economia Social i Solidària.
La Festa està coordinada per SETEM, amb la participació de la Xarxa d’Economia Solidària, Xarxa de Consum Solidari, Oxfam Intermón, FETS- Finançament Ètic i Solidari, Fiare i Alternativa 3.   
Es presentarà a premsa el proper dijous 8 de maig al Mercat de Sta. Caterina. Durant l’acte també es presentarà el Baròmetre de les Finances Ètiques, un Estudi sobre Comercialització Justa i acabarà amb un petit taller/degustació de tapes.

Addicionalment, el proper 24 de maig tindran lloc les Festes del Comerç Just a Girona i Sitges, juntament amb el mateix esdeveniment a Sabadell el 31 de maig.

Més informació a www.festacj.org, a facebook i seguint els hastags #festacjbe o #Desmarcat a twitter.

« Enrere