¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Actualització sobre els socis d'Oikocredit a Filipines

Actualització sobre els socis d'Oikocredit a Filipines

philippines-update-2031125.jpgviernes, 22 de noviembre de 2013

Com es va informar l'11 de novembre, alguns socis d'Oikocredit van ser afectats pel tifó Haiyan que va arrasar Filipines el 7 – 8 de novembre. S'ha confirmat que un total de vuit socis d'Oikocredit de les illes devastades de Leyte i Samar es van veure afectats per la tragèdia. Aquests socis inclouen a LAMP, Leyte 4th, SACRED, AKMA, OCCCI, TSKI i CARD MRI.

Diverses organitzacions filipines, les quals reben suport d'Oikocredit, han confirmat la pèrdua de cases i negocis, així com la vida de clients finals, membres de la Junta i de la cooperativa. Tot i que la comunicació es continua transmetent de manera lenta i difícil, l'organització més gran que rep suport d'Oikocredit a la regió, CARD NGO, ha confirmat que més de la meitat dels seus 290,000 clients han estat afectats, així com 74 membres del seu personal.

L'oficina d'Oikocredit a Filipines ha preparat un paquet d'auxili per a un nombre de socis afectats. Com a expressió de solidaritat, Oikocredit ha proveït una assistència única i immediata a diversos dels seus socis amb finalitats d'ajudar en l'etapa de reconstrucció. En aquest moment, tres socis han rebut fons d'ajuda davant la catàstrofe: OCCCI, TSKI i CARD NGO. Amb les telecomunicacions inoperatives a moltes àrees, Oikocredit espera tenir notícies d'altres organitzacions que reben el seu suport per desemborsar els fons necessaris i per avaluar el dany total i l'impacte sobre els membres, les edificacions i els cultius.

Oikocredit donarà més informació sobre els socis i els esforços d'ajuda quan estiguin disponibles.

Llegeix la nostra notícia anterior aquí.

« Atrás