Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inscripcions obertes a les IV Jornades d'Educació Econòmica i Financera crítica

« Enrere

Inscripcions obertes a les IV Jornades d'Educació Econòmica i Financera crítica

cartel-jornadas-educacion-financiera-critica-Bilbao.pngdivendres, 29 de de setembre de 2023

Els pròxims 10 i 11 de novembre, Finantzaz Haratago i la RedEFES, de les quals Oikocredit som entitats promotores, organitzen les #IVJornadasRedEFES a Bilbao.

Si et dediques a l'educació econòmica i financera crítica, o si ets professor/a d'economia/finances/emprenedoria i tens interès a començar a aplicar-la, inscriu-te a les IV Jornades de la RedEFES.

Les jornades seran un punt de trobada entre professionals del sector, educadors/es, tindran un espai de debat i es compartiran experiències pràctiques i nous recursos educatius per a treballar les finances i l'economia d'una altra forma, tant en educació reglada com en educació no formal.

I aprofitarem per presentar-hi també oficialment la nova Unitat Didàctica sobre Finances Ètiques i Comerç Just elaborada junt amb Junior Report.

Consulta aquí el programa provisional de les Jornades:

Programa-provisional-jornadas-RedEFES-Bilbao

Tens tota la informació, el programa actualitzat, i el full d'inscripció aquí: https://redefes.org/jornadas-2023/

T'esperem el 10 i 11 de novembre a Bilbao. I si tens qualsevol consulta o dubte, escriu-nos a info@finantzazharatago.org

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023