Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques amb més de 40 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Inici

Oikocredit és una cooperativa internacional de finances ètiques que canalitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses de països desenvolupats cap al finançament de projectes empresarials amb contingut social a països en vies de desenvolupament.

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim préstecs, línies de crèdit i inversions en capital a les 809 organitzacions a les qui donem suport a 69 països del món a través de la nostra xarxa d'oficines locals. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Coneix com treballem Coneix com treballem

Vols contribuir a canviar el món?

Oikocredit té 51.000 inversors/es i una xarxa de voluntaris i personal captant inversions en 14 països desenvolupats. Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

El Kompanion Bank combina capital i coneixement empresarial per crear futurs autosostenibles

komp-kg-39-cropped.jpg06/04 El Kompanion Bank va ser fundat l'any 2004 per oferir préstecs a petits agricultors, criadors de bestiar i pastors a Kirguizistan. És una organització sòcia d'Oikocredit des del 2007. No obstant això, el Kompanion és un banc diferent ja que no només ofereix micro préstecs als seus clients, sinó que també els brinda capacitació gratuïta en desenvolupament empresarial i assistència tècnica per promoure l'agricultura sostenible i la gestió dels recursos naturals. Llegir més

L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

REAS-Infografia-bici-CAT-media.jpg27/01 Més de 500 entitats de tot l'estat espanyol vam constituir "REAS Red de Redes". Juntes fem de l'Economia Solidària una realitat. Compartim principis i il·lusions... i volem afermar-nos com a ... Llegir més

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • 1.047 Milions d'€

  de capital pendent

 • 54.000

  persones inversores

 • 801 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 70 països

 • 46 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau