Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques amb més de 40 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Inici

Oikocredit és una cooperativa internacional de finances ètiques que canalitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses de països desenvolupats cap al finançament de projectes empresarials amb contingut social a països en vies de desenvolupament.

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim préstecs, línies de crèdit i inversions en capital a les 802 organitzacions a les qui donem suport a 69 països del món a través de la nostra xarxa d'oficines locals. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Coneix com treballem Coneix com treballem

Vols contribuir a canviar el món?

Oikocredit té 54.000 inversors/es i una xarxa de voluntaris i personal captant inversions en 13 països desenvolupats. Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

"Oikocredit és una organització líder": Coneixem la nostra directora de risc.

Laura Pool, director of risk at Oikocredit.jpg28/02 Al desembre de 2017, Oikocredit va donar la benvinguda a la Laura Pool com a nova directora de risc i membre del nostre equip directiu. Vam parlar amb la Laura sobre la direcció de risc, les seves passions i el motiu sobre per què va triar Oikocredit. Llegir més

Fem Banca amb Valors: La Global Alliance for Banking on Values aterra a Barcelona.

GABV-BCN.jpg24/11 Ahir, dijous 23 d’octubre, a la seu de Barcelona Activa es va dur a terme l’acte: Fem Banca Amb Valors, coorganitzat entre el Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i la Global Alliance for Banking on Values. Llegir més

21M: Primer cafè tertúlia d'enguany: Parlem de Sobirania Alimentària!

0902-rspi-ph-1500px-04.jpg21/03 El proper dimecres 21 de març tornen els cafès-tertúlia d’Oikocredit. Enguany parlarem de Sobirania Alimentària i Finances Ètiques: visions del Nord i del Sud. Ens podreu trobar de 18:30 a 20:30 a la Lleialtat Santsenca (C/ Olzinelles, 31, 08014 Barcelona). Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • 935.1 Milions d'€

  de capital pendent

 • 54.000

  persones inversores

 • 781 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 70 països

 • 40 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau