Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques amb més de 40 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Inici

Oikocredit és una cooperativa internacional de finances ètiques que canalitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses de països desenvolupats cap al finançament de projectes empresarials amb contingut social a països en vies de desenvolupament.

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim préstecs, línies de crèdit i inversions en capital a 674 organitzacions a les qui donem suport a 70 països del món a través de la nostra xarxa d'oficines locals. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Coneix com treballem Coneix com treballem

Vols contribuir a canviar el món?

Oikocredit té 57.000 inversors/es i una xarxa de voluntaris i personal captant inversions en 12 països desenvolupats. Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit.

Inverteix a Oikocredit Inverteix a Oikocredit

És quelcom més que finances [entrevista]

9711.jpg10/04 Oikocredit acaba de publicar els seus resultats financers de 2018. Per a fer un repàs més en profunditat dels resultats i perspectives del treball de la cooperativa per millorar els resultats futurs, entrevistem la Directora de Finances i Riscos d’Oikocredit, la Laura Pool. En l'entrevista, la Laura també ens explica per què el proporcionar experiència i utilitzar els instruments financers adequats pot marcar la diferència. Llegir més

La banca ètica continua creixent, segons el Baròmetre de les Finances Ètiques 2017

Barometre-Finances-Etiques2017-1.jpg16/10 L’Observatori de les Finances Ètiques ha presentat les dades del sector per a l’any 2017 a l’Estat espanyol. L’exercici 2017 es va viure un creixement notable en quasi tots els indicadors, i es van concedir préstecs per valor de 1.267 milions d’euros. Llegir més

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • 1081,3 Milions d'€

  de capital pendent (préstecs i inversions)

 • 57.000

  persones inversores

 • 674 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 70 països

 • 36 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau