Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

« Enrere

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

Event IDB-JardinAzuayo.jpgdimarts, 01 de d’agost de 2023

La inversió combinada de US$ 20 milions augmentarà els serveis de la cooperativa equatoriana d'estalvi i crèdit per a dones i emprenedors de baixos ingressos.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i el BID Invest estan proporcionant US$ 10 milions cadascun a la Cooperativa d'Estalvi i Crèdit Jardín Azuayo a l'Equador com un bo social altament innovador de gènere, diversitat i inclusió amb incentius basats en l'acompliment.

La Cooperativa Jardín Azuayo utilitzarà el finançament per a promoure i ampliar l'accés al crèdit de les micro, petites i mitjanes empreses (MIPIME) de l'Equador que siguin propietat o estiguin dirigides per dones, persones amb baixos ingressos o baix nivell educatiu, membres de comunitats indígenes, minories ètniques i migrants. Jardín Azuayo ofereix serveis financers i educació cooperativa en suport de l'economia social i una societat solidària.

El soci inversor d’Oikocredit, el BID Invest, és el braç del sector privat del Banc Interamericà de Desenvolupament. Com a part del seu suport, el BID Invest prestarà serveis d'assessorament a Jardín Azuayo en l'avaluació i millora de les decisions de crèdit cap a les dones i els grups subrepresentats i pagarà una bonificació monetària basada en els resultats vinculats al fet d’arribar a les dones empresàries, incloses les dones indígenes i migrants.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès)

Nota: el proper mes de setembre, responsables de la cooperativa Jardín Azuayo visitaran l'Escola d'Economia Social d'Osuna, acompanyades de la Lorena Torres, responsable d'inversions d'Oikocredit. Consulta les nostres xarxes socials o contacta amb sevilla@oikocredit.org per conèixer el detall dels esdeveniments on participaran.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023