¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Un nou préstec d'Oikocredit ajuda a il·luminar 40.000 llars a Costa d'Ivori

« Enrere

Un nou préstec d'Oikocredit ajuda a il·luminar 40.000 llars a Costa d'Ivori

Baobab+.pngjueves, 27 de julio de 2023

L'empresa social Baobab+ Cote d'Ivoire ampliarà l'accés a l'energia renovable i els productes digitals a Àfrica, amb 1,2 milions d'euros en nou finançament d'Oikocredit.

Fins a 40.000 llars sense connexió a la xarxa elèctrica en zones rurals i semiurbanes de Costa d'Ivori aviat tindran accés a energia i plataformes digitals gràcies a un nou préstec d'Oikocredit a Baobab+ Cote d'Ivoire (Baobab+ CI). Oikocredit ha posat 1,2 milions d'euros a disposició de la filial ivoriana de Baobab+ SAS, l'entitat d'energia renovable i digital membre de la companyia global de serveis financers Baobab Group.

baobab-house, casa africana il·luminada per kit d'energia solar de baobab+, empresa finançada per Oikocredit

El crèdit dona suport a l'estratègia d'expansió de Baobab+ CI. En particular, ajudarà l'empresa social a afegir més sistemes solars de pagament per ús (PAYG) i altres sistemes d'energia neta a la seva cartera.

Oikocredit va avançar un primer tram de 750.000 euros a Baobab+ CI el 2020. Aquest préstec va vèncer al febrer de 2023.

El nou préstec ajudarà a servir a unes altres 20.000 llars, va dir la Pauline Salançon, CEO de Baobab+ Côte d'Ivoire.

Valors compartits
"Ens sentim afortunades de tenir a Oikocredit, pionera en inversió d'impacte social al nostre costat des del 2019. Compartir els mateixos valors és molt important per aconseguir les nostres ambicions, gràcies a aquesta associació renovada, planegem arribar a 20.000 llars desateses addicionals en els propers tres anys", va dir la Pauline.

Baobab+ CI contribueix activament a l'accés a l'energia i el finançament de poblacions amb poques o cap alternativa. La seva solució de pagament per ús evita els elevats costos inicials en permetre a les persones clients realitzar pagaments diaris, setmanals o mensuals en funció del seu flux de caixa, eliminant així els impediments a la propietat.

"Oikocredit ha ajudat a Baobab+ CI a enfortir les seves operacions" va afirmar l’Yves Komaclo, Director d'Inversions d'Oikocredit per a Àfrica Occidental.

"Estem encantades de continuar la nostra associació amb Baobab+ CI i donar suport a la seva estratègia d'expansió 2022-2026. La nostra col·laboració de tres anys ha ajudat la guardonada empresa a madurar fins a convertir-se en un actor establert del mercat i a servir a unes altres 20.000 llars en zones desateses del país, en els propers tres anys. Com a primer inversor internacional de Baobab+ CI, esperem donar suport al futur de Baobab+ CI en el subministrament d'energia neta i productes digitals a Costa d'Ivori, al mateix temps que creem un major impacte social en les comunitats a les quals servim." va afegir.

baobab-renewables kit de energía renovable de baobab+

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès).

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

junio 2024

mayo

abril

marzo