¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Mariam Dao recorre la UE i els EUA

Mariam Dao recorre la UE i els EUA

Mariam-Dao-Kuapa-Kokoo-470-20130829.jpgviernes, 20 de septiembre de 2013

La representant d'Oikocredit a l'oest d'Àfrica, Mariam Dao estarà de tour per Suïssa, França i els Estats Units del 31 d'Agost al 26 de setembre. La senyora Dao mostrarà el treball que Oikocredit ha estat realitzant a la seva regió, en particular el seu treball amb l'agricultura, incloent el finançament i la dona.

Durant vint anys la senyora Dao ha estat treballant per Oikocredit, ella va desenvolupar les microfinances de la regió i la cartera d'inversió per projectes socials que inclouen les arrels profundes d'organitzacions amb dones involucrades amb la seguretat alimentària. Abans d'unir-se a Oikocredit, la senyora Dao va treballar com a directora financera de CIGE i com a consultora internacional del Banc de desenvolupament Africà, l'ILO i del Banc Mundial. Provinent de la costa d'Ivori, la senyora Dao està compromesa amb la inclusió financera de la dona i amb el desenvolupament del lideratge de la dona a tots els nivells de la societat Africana.

La senyora Dao primer es presentarà a Solothurn, Suïssa, com a invitada d'honor a la celebració del 30è aniversari de l'Associació de suport Deutsche Scheiwz. Després d'això, ella viatjarà cap a la regió occidental de Suïssa per presentar-se a Oikocredit Romandie. La senyora Dao llavors seguirà el seu recorregut cap a Washington als Estats Units a presentar la primera trobada nacional d'Oikocredit a EUA “Invertint en la gent”, donant poder a les comunitats el 5 i 6 de setembre. La senyora Dao parlarà sobre la situació de la dona a l'oest d'Àfrica, així com del treball del soci a la Costa d'Ivori a Cocovico.

A la trobada d'Oikocredit als EUA també hi assitirà el director internacional d'Oikocredit, el senyor David Woods, que parlarà del passat, present i futur d'Oikocredit així com de la gestió del risc i de l'impacte social.

La senyora Dao llavors viatjarà cap a París, per parlar en una conferència de premsa organitzada per Oikocredit França el 10 de setembre. La senyora Daos parlarà la premsa d'Oikocredit als inversors d'Oikocredit a Àfrica centrant-se en l'emprenedoria, dones i reptes a l'oest d'Àfrica. Després del seu temps a París, la senyora Dao viatjarà a numeroses associacions de suport d'Oikocredit a França, incloent Besançon, Marseille, Montpellier, Lió i Tolouse.

Més detalls de la trobada d'EUA aquí.

Mariam-Dao-Kuapa-Kokoo-470-20130829.jpg

« Atrás