¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Good Nature.jpglunes, 13 de noviembre de 2023

Els inversors comprometen un total combinat de 8,5 milions de dòlars per ampliar l'impacte social de Good Nature Agro.

La cooperativa d'inversió d'impacte social Oikocredit s'ha unit als coinversors Goodwell Investments i Global Partnerships/Eleos Social Venture Fund per aportar 8,5 milions de dòlars en capital a l'empresa social zambiana Good Nature Agro.

Good Nature Agro ajuda actualment a 30.000 petits agricultors del sud d'Àfrica a conrear varietats de llavors de lleguminoses resistents a la sequera i de maduració primerenca, com ara mongetes, fesolets, soia i cacauets. El seu model de negoci, basat en la tecnologia agrícola, inclou accés a insums, finançament dels insums, ús intel·ligent i reduït de fertilitzants, formació climàticament intel·ligent i un mercat garantit per a productes d'alt valor. Ofereix als agricultors un ampli suport per a professionalitzar els seus negocis, establir un camí clar per a sortir de la pobresa i augmentar la seva resiliència.

Amb aquest nou capital inversor, Good Nature Agro continuarà ampliant les seves ambicions i el seu abast, augmentant la productivitat i els ingressos dels agricultors i millorant el seu accés al finançament. L'empresa ha obert recentment una nova fàbrica a Lusaka i aspira a augmentar la seva base de clients a 50.000 petits agricultors per al 2027.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès)

« Atrás