Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807.pngosteguna, 10 de azaroak de 2022

El proper 10 de novembre a les 18:30h participem en un tast de xocolata amb els 5 sentits junt amb la cooperativa Conacado, productora de cacau de la República Dominicana, i que ha rebut finançament d’Oikocredit.

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807

Aquest tast de xocolata s’emmarca en el programa de «Formacions de comerç just per a grups de consum» que ha programat La Coordi – Comerç Just i Finances Ètiques per al proper mes de novembre i que consta de 4 formacions temàtiques en línia destinades específicament a grups de consum perquè les consumidores organitzades de Catalunya puguin parlar directament amb productores de sucre, cacau, cafè o tèxtil i resoldre tots els dubtes que tinguin en ment. Si sou membres d’un grup o cooperativa de consum, podeu inscriure-us-hi aquí.


Les formacions són fruit dels resultats de la diagnosi que l’estiu passat La Coordi va encarregar a L’Aresta i l’Economat del Camp sobre la percepció del comerç just als grups i cooperatives de consum. Es tractava d’un primer pas per generar vincles entre el camperolat del Sud emmarcat en el moviment del comerç just i les consumidores organitzades del nostre país. 

De tot el treball de camp fet aleshores, es va constatar com moltes consumidores conscients eren reticents a la compra de productes produïts al Sud per l’impacte ambiental i social que se’n deriva, però també que tenien interès a apropar-se al comerç just, a conèixer millor com funcionen les certificacions i a reflexionar sobre el seu vincle amb la sobirania alimentària.

« Back