Oikocredit publica els resultats financers del 2018
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Maig 2019

Una mirada als resultats financers d’Oikocredit del 2018

En aquesta edició del butlletí ens centrem en els nostres resultats financers. Aquí destaquem els principals assoliments i reptes a nivell financer en un any en què comencem a implementar la nostra estratègia actualitzada.

En Thos Gieskes, el Director Executiu d’Oikocredit, ha dit: «És un gran assoliment haver crescut malgrat els desafiaments externs pel que fa al finançament per al desenvolupament i l'època de transició en la qual ens trobem. Això demostra la passió i determinació del nostre personal per fer costat a les organitzacions a les que donem suport i, més important, a les persones a les quals serveixen.»

També incloem una entrevista amb la nostra Directora de Riscos i Finances, la Laura Pool, per a tenir una bona visió general dels resultats del 2018, conèixer les principals qüestions financeres i els plans de futur. A més, també t'adjuntem els enllaços al nostre informe anual del 2018 i a una versió ampliada dels nostres fets i xifres.

 

És quelcom més que finances [entrevista]

La Directora interina de Riscos i Finances d’Oikocredit, la Laura Pool, ens ofereix una visió dels nostres resultats financers del 2018. En aquesta entrevista, la Laura explica quines mesures s’estan prenent per a millorar no només els nostres resultats financers, sinó també el nostre impacte social.

Llegeix l'entrevista >
 

La cartera d'inversió i el capital de membres creixen

El nostre últim comunicat de premsa revela els resultats d’Oikocredit per a l'any 2018. Malgrat els reptes externs i durant un moment de canvi per a Oikocredit, hem aconseguit incrementar la nostra cartera. El comunicat de premsa també ofereix un resum dels nostres sectors prioritaris i altres dades financeres clau.

Llegeix el comunicat de premsa >
 

Informe anual 2018

L'informe anual d’Oikocredit per al 2018 ja està disponible. L'informe anual inclou missatges dels nostres Consells Executiu i Supervisor, així com els nostres comptes financers del 2018. L'informe també ofereix una actualització sobre com estem abordant diversos reptes a través de la implementació de la nostra estratègia 2022.

Descarrega l'informe anual >
 

Fets i xifres d’Oikocredit

Per a les nostres dades de finals d'any, ara tenim una versió ampliada dels fets i xifres que inclouen un resum del 2018 i un compendi dels últims cinc anys. A més, hem incorporat tres noves categories: cartera en risc (90 dies), capital dels membres i ràtio de liquiditat.

Consulta les nostres últimes xifres >
 

Altres Notícies

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

Com cada any, celebrarem la nostra propera Assemblea General Ordinària a la seu de LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) el dimecres 15 de maig de 2019 a les 18:45h de la tarda, en convocatòria única.

Llegir-ne més >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Bisbe Laguarda 4. 08001 Barcelona - T: 93 441 63 06