Impacte i desenvolupament de capacitats a Oikocredit
logo Oikocredit
Butlletí-e d'Oikocredit Catalunya
Febrer 2024

Més que préstecs

En aquest butlletí, destaquem com el treball d’Oikocredit no es limita únicament a la provisió de préstecs. També brindem espais per a enfortir les capacitats de les nostres organitzacions associades, amb la finalitat de potenciar la seva capacitat de suport en els canvis positius que experimenten els seus clients gràcies a la seva tasca. A més, compartim les primeres notícies sobre l'Enquesta d'Autopercepció del Client d’Oikocredit.

Així mateix, t'informem sobre una nova inversió a Mèxic i tres activitats significatives: un nou seminari web en col·laboració amb una organització de la República Dominicana, un maridatge de cerveses artesanes i xocolata de Comerç Just, i una nova edició de la Trobada de Dones Viatgeres.

 
operari de Weziza a Benín

“La pobresa no és només falta de recursos financers, Oikocredit impulsa el desenvolupament sostenible a través del desenvolupament de capacitats”

Entrevista a Corresponsables a la Ging Ledesma, la nostra directora d'Estratègia i Impacte Sostenible d’Oikocredit.

Llegir-ne més >
 
Beneficiària de microcrèdits

Quins són els avantatges d'escoltar els clients d'inversions d'impacte?

Anticipant-nos a l'informe anual del Programa d'Enquesta d'Autopercepció del Client d’Oikocredit, fem un cop d’ull a com la iniciativa permet a les nostres organitzacions sòcies millorar els serveis en resposta als canvis en la vida dels seus clients.

Llegir-ne més >
 
Podcast Ethics & Euros

Què pots aprendre del nostre nou podcast en anglès Ethics & Euros?

Canviar la vida d'una dona millora els resultats de tota la seva comunitat, diu la Iris Lanao, de Finca Perú, a la presentadora del podcast Ethics & Euros, la Karen Zwissler. Sintonitza per a saber-ne més.

Llegir-ne més >
 

Notícies i organitzacions sòcies d'Oikocredit

Logo YoFio

Oikocredit lidera el finançament llavor de 10 milions de dòlars per a la fintech mexicana YoFio

La nova inversió en la plataforma de serveis financers digitals de YoFio donarà suport al creixement de les finances inclusives a Mèxic.

Llegir-ne més >
 

Notícies locals i properes activitats

Dones beneficiàries de microcrèdits de Mujeres en Desarrollo Dominicana (Mude)

Oikocredit Live: Creant justícia social a través de la inclusió financera

14 de març: nova edició de la sèrie de seminaris web Oikocredit Live. En aquesta ocasió coneixerem el treball de la nostra organització sòcia Dones en Desenvolupament Dominicana (Mude) de República Dominicana que ens informarà sobre les seves experiències amb la inclusió financera.

Més informació i inscripcions >
 
Maridatge de xocolata de Comerç Just i Cervesa artesana

Maridatge de xocolata de Comerç Just amb cervesa artesana sostenible i cooperativa

Durant el proper Barcelona Beer Festival (BBF), el dia 22 de març, organitzem un maridatge de diverses xocolates de Comerç Just amb cerveses artesanes catalanes sostenibles i cooperatives per unir Nord i Sud Globals a través de la gastronomia i l’agroecologia. No te’l perdis!

Més informació i inscripcions >
 
Cartell II Trobada Dones Viatgeres (Madrid)

Trobada de Dones Viatgeres a Madrid

El proper 6 d'abril se celebra la segona edició de la Trobada de Dones Viatgeres, de la qual Oikocredit en som patrocinadors, aquesta vegada a Madrid.
Més informació i inscripcions >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org