Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Thos-Gieskes-web.jpg

Thos Gieskes, Director Ejecutivo, Oikocredit

astelehena 16 martxoak 2020

A mesura que es desenvolupa la pandèmia de coronavirus, cada vegada hi ha més incertesa sobre les seves conseqüències. Estem veient vides i formes de vida afectades a tot el món, tant als països rics com als països empobrits.

Oikocredit fa un seguiment molt rigorós de la situació a mesura que evoluciona. Seguim les directrius de salut pública emeses per les autoritats dels països on treballem, mantenint la seguretat i la salut del nostre personal com a principal prioritat. En cas que es produïssin esdeveniments de força major, tenim plans de contingència ja preparats per afrontar-los.

Continuem valorant els efectes potencials sobre les activitats empresarials d’Oikocredit. També continuarem fent un seguiment de la situació amb les nostres organitzacions sòcies i les assistirem quan sigui possible. Seguim mantenint als membres i a les persones inversores informades a través dels nostres canals de comunicació habituals.

En Thos Gieskes, Director Executiu d’Oikocredit, afirma: “Com ha estat el cas dels 45 anys d’història d’Oikocredit, la nostra perspectiva i el suport que oferim a les nostres organitzacions sòcies són a llarg termini, i l’impacte social i la sostenibilitat financera segueixen sent la nostra prioritat. Amb la nostra llarga trajectòria als mercats emergents i la nostra presència local, estem segurs que podrem continuar la nostra feina en moments d’incertesa.”

« Back