Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Patrick Stutvoet es converteix en el nou Director d’IT i Operacions d’Oikocredit

Patrick Stutvoet es converteix en el nou Director d’IT i Operacions d’Oikocredit

Patrick Stutvoet.jpgasteazkena, 27 de otsailak de 2019

A Oikocredit ens complau anunciar l’anomenament de Patrick Stutvoet com a Director d’IT i Operacions, i el nou membre de la Junta Directiva de la cooperativa, a partir del 1 de març de 2019.

Amb més de 20 anys d'experiència en informàtica i operacions per al sector dels serveis financers, incloent en posicions recents al Banc d'Anglaterra i ABN AMRO, Patrick tindrà un paper clau que proporcionarà lideratge i experiència en informàtica i operacions a Oikocredit. Estarà basat en l'oficina central d'Oikocredit a Amersfoort, Holanda.

Thos Gieskes, Director d’Oikocredit, ha comentat: “Estem molt contents i contentes de donar la benvinguda a Patrick a Oikocredit. L'enfortiment de les capacitats organitzatives és una part important de la nostra estratègia actualitzada. Confiem que en Patrick proporcionarà experiència i inspiració per donar suport a les nostres ambicions estratègiques”.

Llegeix la nota de premsa

« Atrás