Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit signa la Carta del Comerç Just per a ajudar a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Oikocredit signa la Carta del Comerç Just per a ajudar a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible

asteartea, 25 de irailak de 2018

Avui, Oikocredit s'ha unit a més de 250 organitzacions de tot el món en el llançament d'una Carta Internacional de Comerç Just que estableix els valors fonamentals del Comerç Just i defineix una visió comuna per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El Comerç Just contribueix al desenvolupament sostenible en oferir millors condicions comercials i garantir els drets de les persones productores i treballadores marginades, especialment als països empobrits del Sud. Des dels seus inicis, Oikocredit ha donat suport i finançat productors de Comerç Just a tot el món.


La Carta cerca ajudar els actors del Comerç Just a explicar com el seu treball es connecta amb els valors compartits i l'enfocament de gènere i ajudar així a d’altres que treballen amb Comerç Just a reconèixer aquests valors i enfocaments. El document utilitza el terme de "organitzacions de comerç just" per incloure a totes les organitzacions i xarxes que aborden la pobresa i la desigualtat a través del comerç com a part de la seva missió.


En donar suport als productors i negocis de Comerç Just, advocant per transformar les regles del comerç global i comprar productes de Comerç Just, tots podem actuar per fer realitat un desenvolupament sostenible i equitatiu, i donar al món una oportunitat de lluitar per aconseguir els ODS.


Més info sobre la Carta de Comerç Just: https://www.fair-trade.website/the-charter-1


Més info sobre Oikocredit i Comerç Just:
Sectors que donem suport.
Organitzacions de Comerç Just que donem suport.

« Atrás