Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 3.3 milions d'euros en la financera orientada a la inclusió d'estudiants Laudex.

Oikocredit inverteix 3.3 milions d'euros en la financera orientada a la inclusió d'estudiants Laudex.

asteartea, 19 de otsailak de 2019

19 de febrer de 2019, Ciutat de Mèxic, Mèxic / Amersfoort, Països Baixos - L'inversor d'impacte social Oikocredit ha tancat una inversió de 3.3 milions de dòlars en Laudex, una institució d'inclusió financera que brinda préstecs a estudiants a Mèxic.

A Mèxic hi ha un dèficit d'educació pública d'alta qualitat. Moltes famílies manquen dels recursos necessaris per a enviar als seus fills a universitats privades i pocs bancs ofereixen préstecs estudiantils. Aquest problema cobreix el buit en proporcionar accés a millors oportunitats educatives, a través d'un finançament competitiu alineat amb les necessitats dels estudiants.

Laudex ofereix préstecs educatius a estudiants d’ingressos baixos i mitjans. Els préstecs estan optimitzats per a facilitar la capacitat del client de pagar sobre la base d'un model de preus únic basat en el risc, una plataforma d'aprovació on-line potent i associacions sòlides amb universitats.

La relació comercial entre Oikocredit i Laudex va començar en 2013, quan Oikocredit va atorgar dos préstecs per donar suport a Laudexin en resposta a les necessitats dels seus clients.

Amb aquesta inversió de capital, Oikocredit s'uneix a la junta directiva de Laudex. Oikocredit pretén millorar encara més el treball de Laudex per canviar vides a través de l'accés a l'educació en aportar experiència i compromís actiu a la junta directiva de Laudex.

Antonio Rodríguez, responsable de la inversió de capital d’Oikocredit en Laudex, va dir: "La visió i la missió d’Oikocredit estan alineades amb les de Laudex. Oikocredit creu que la nostra inversió ajudarà a fomentar la inclusió social en el sector educatiu, capacitant als estudiants de baixos ingressos i creant un impacte social positiu a llarg termini".

Vicente Gutiérrez, Director de Finances de Laudex, va afirmar: "Estem molt contents de tenir a Oikocredit com a inversor en la nostra empresa. Estem convençuts que la participació activa d'un inversor institucional tan reconegut serà crucial per a aconseguir els nostres objectius a llarg termini”.

Oikocredit s'uneix a altres socis de Laudex, entre ells Promotora Social Mèxic, Comarca Gran, Ambar Capital i un grup d'inversors individuals reconeguts, amb el compromís de donar suport a la institució en el futur.

Sobre Oikocredit

L'inversor d'impacte social i la cooperativa mundial Oikocredit té més de 40 anys d'experiència en el finançament d'organitzacions en inclusió financera, agricultura i energia renovable.

Els préstecs, les inversions de capital i el desenvolupament de capacitats d’Oikocredit tenen com a objectiu permetre que les persones amb baixos ingressos a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina millorin de manera sostenible els seus nivells de vida.

Oikocredit finança prop de 700 socis, amb un capital total pendent de € 971 milions a
30 de setembre de 2018.

Per a més informació: www.oikocredit.coop.

Sobre Laudex

Laudex és una empresa mexicana de préstecs estudiantils que dóna suport a la base de la piràmide perquè les persones d'ingressos mitjans aconsegueixin i acabin estudis universitaris o de postgrau. Al desembre de 2018, Laudex ha atorgat préstecs estudiantils a més de 12,000 estudiants amb línies de crèdit aprovades d'1.8 milions de dòlars mexicans.

Per a més informació: www.laudex.mx

Nota per la premsa.
Per a més informació o per a sol·licitar una entrevista, si us plau contacti a:
● Rebecca Watson, assessora de comunicacions, Oikocredit International
Telèfon: +31 33 422 4040, correu electrònic: communication@oikocredit.org
● Luis Farías, Relacions amb Inversores. Telèfon: +52 55 4040 7940, correu electrònic: alfonso.farias@laudex.mx

« Enrere