Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

40 milions de persones beneficiades el 2016 per organitzacions finançades per Oikocredit

40 milions de persones beneficiades el 2016 per organitzacions finançades per Oikocredit

AMBO-IN-10-Oikocredit-Organic-Tea-Finance.jpg

Darjeeling Organic Tea Estates Private Limited (DOTEPL) compra y recupera plantaciones de té abandonadas de las regiones de Darjeeling y Assam en el nordeste de India, donde las personas trabajadoras a menudo habían sido abandonadas por los antiguos propietarios de las tierras.

asteartea, 27 de ekainak de 2017

L'últim Informe d'Acompliment Social i Ambiental d’Oikocredit, inversor d'impacte social, indica que el 84 per cent de les persones beneficiades van ser dones

Oikocredit, inversor social i cooperativa mundial, va finançar organitzacions de finances inclusives que van arribar a 40 milions de persones, el 84% de les quals van ser dones.

Els resultats, que s’han publicat avui, formen part d'una sèrie d'indicadors de resultats donats a conèixer en l'últim Informe d'Acompliment Social i Ambiental d’Oikocredit.

El 2016, les finances inclusives van representar el 78% de la cartera de finançament del desenvolupament d’Oikocredit, que ascendia a un total de €1047 milions. La resta es va invertir en organitzacions dedicades a l'agricultura —entre elles 85 organitzacions de comerç just— i energies renovables.

Oikocredit també va informar sobre nous indicadors ambientals. El 2016, els projectes als que Oikocredit donava suport van subministrar energia neta a aproximadament 5.400 llars i van evitar 6.960 tones de CO2.

En Thos Gieskes, director executiu d’Oikocredit, va dir: «Amb més de quaranta anys d'experiència, Oikocredit està en una posició única per ajudar a resoldre diferències molt arrelades, promoure el comerç just i donar suport a la transició cap a una economia amb baix contingut de carboni».

«Oikocredit es compromet a dur a terme un mesurament rigorós dels resultats i té un enfocament innovador i integrat del finançament del desenvolupament. Creiem la creació de rendiments financers a través d'un sòlid compromís amb els objectius socials i ambientals».

Llegeix l'informe complet: www.oikocredit.es/ca/publicacions/informes-d-acompliment-social

Sobre Oikocredit
Oikocredit té més de 40 anys d'experiència en finançament del desenvolupament i finança organitzacions sòcies que operen en els sectors de finances inclusives (entre elles, microfinances), agricultura i energies renovables. A través de préstecs i inversions, l'objectiu d’Oikocredit és donar suport a les organitzacions sòcies que ajuden a les persones de baixos ingressos a millorar la seva qualitat de vida de forma sostenible. Oikocredit finança a més de 800 organitzacions sòcies en gairebé 70 països i el seu capital pendent ascendeix a €1.050 milions. www.oikocredit.coop

Nota per als editors
Per a més informació a nivell internacional, per favor comuniqui's amb laUlrike Haug, gerent de comunicacions d'Oikocredit International; telèfon: +31 6 25 65 53 75, o per correu electrònic: uhaug@oikocredit.org

Para més informació a nivell estatal, comuniqui's amb David Díaz de Quijano Barbero, responsable de comunicacions d'Oikocredit a l'Estat espanyol; telèfons: +34 93 441 63 06 i +34 665 49 09 78, o per correu electrònic: dbarbero@oikocredit.org

« Enrere