Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

asteartea, 07 de uztailak de 2015

Oikocredit, la inversora social i cooperativa mundial, ha anunciat avui el nomenament de Bart van Eyk com a director d'inversions i desenvolupament de negoci des de l'1 d'agost del 2015.


Com a director d'inversions i desenvolupament de negoci, el senyor Van Eyk passarà a formar part de l'equip directiu d'Oikocredit Internacional, amb seu a Amersfoort, Holanda.


El senyor Van Eyk compte amb una dilada carrera en negoci internacional i lideratge, amb experiència en microfinances, innovació de negoci i estructura financera en mercats emergents.


El director general d'Oikocredit, el senyor David Woods, va comentar que l'equip directiu està encantat que algú amb l'experiència del senyor Van Eyk s'unís a la organització.


“El senyor Van Eyk aporta una gran varietat de capacitats i experiència a la organització, i creiem que la seva experiència en una àmplia gamma de companyies i ambients de start-up's, incloent diverses geografies, contribuirà positivament al futur d'Oikocredit,” va dir el senyor Woods.


Com a ciutadà holandès que es va graduar amb un MBA a la Universitat de Nijmegen, el senyor Van Eyk va començar la seva carrera com a oficial a la Reial Força Aèrea d'Holanda abans d'unir-se a ABN AMRO, on va estar gairebé 10 anys en banca privada internacional i desenvolupament de nous mercats emergents.


Abans d'unir-se a Oikiocredit, Bart va fundador i Director Executiu de Musoni, la primera institució de microfinances del món sense efectiu, a Kenia.


El senyor Van Eyk va comentar que estava encantat de ser nomenat com un dels directors d'Okocredit.
“Tinc moltes ganes de començar aquest nou capítol amb Oikocredit, així com de millorar la divulgació d'Oikocredit en els països de renta baixa,” va dir el senyor Van Eyk.


Van Eyk serà responsable del creixement de la cartera d'inversions d'Oikocredit i d'identificar noves oportunitats de negoci arreu del món.


Oikocredit és una de les fonts de finançament privat en el sector de les microfinances més gran del món; proveeïx crèdit i capital a petits negocis a travès d'institucions de finances en països de renta baixa i directament a través de cooperatives de comerç, organitzaciones de comerç just i petites i mitjanes empreses.

« Enrere