Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Suma't a #bankingonvalues per promoure la banca ètica

Suma't a #bankingonvalues per promoure la banca ètica

GABV-800-by-fiercefeathers-765x300.pngosteguna, 23 de urriak de 2014

El 23 d’octubre d’enguany és el dia que han triat des de The Global Alliance for Social Banking on Values (GABV) per concentrar els esforços en la campanya "I Am (Jo sóc) #BankingOnValues (#BancaAmbValors)". Des d'Oikocredit volem convidar-te a participar-hi.

La GABV és una bona mostra de l’envergadura que està agafant el moviment de les finances ètiques a nivell mundial. Es tracta d’una xarxa de 25 institucions financeres que donen feina a més de 30.000 persones, compten amb més de 20 milions de clients i gestionen uns actius que superen els 100 mil milions de dòlars.

A grans trets, aquesta xarxa d’entitats comparteix la idea de posar les necessitats de les persones per davant de tot, una idea que sembla de sentit comú, però que resulta gairebé revolucionària en l’àmbit de les finances. Tots els membres de la GABV comparteixen el compromís per trobar solucions globals als problemes que patim a nivell internacional, mirant de promoure una alternativa positiva i viable a l’actual sistema financer.

Avui, des de la GABV ens conviden a preguntar-nos si la banca pot ser quelcom personal i positiu i ens conviden a sumar-nos a la campanya fent servir el hastag #BankingOnValues. L’objectiu principal d’aquesta campanya mundial és donar a conèixer els valors d’aquestes entitats i de la gent que hi treballa, així com fer créixer l’interès per aquestes entitats financeres que avui ja han esdevingut un poderós agent pel canvi social, econòmic i mediambiental.

A Catalunya i Espanya hi ha dues entitats, Triodos i Fiare Banca Etica, que formen part de la GABV. D'altres, com Oikocredit o Coop57 sóm entitats de finances ètiques no bancàries, i per tant no en formen part. Però això no ens impedeix donar-hi suport i col·laborar amb la campanya.

Comparteix l'etiqueta #bankingonvalues explicant què és per tu la banca ètica o per què creus que és important per al present i el futur!

« Enrere