Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Silvia, la jardinera d'Uruguay

Silvia, la jardinera d'Uruguay

Uruguay

La Silvia està casada, té tres fills i és propietària del viver Bello Jardin. Encara que el viver va ser creat el 1997, la família porta la jardineria a la sang. El marit i el sogre de la Silvia són jardiners així com ho és el seu fill mitjà. La Silvia i el seu marit treballen al viver amb el seu fill més jove, que també forma part del grup de teatre de viatge "Fin del Mundo". El 2005, la Silvia es va veure obligada a tancar el viver quan el negoci es va convertir en víctima d'una estafa que implicava falsos xecs. Sense descans, va traslladar el negoci a casa seva i ella i el seu marit van continuar venent les seves plantes a les fires i al carrer. No obstant això, quan al marit de Silvia li van haver de fer una operació cardíaca fa tres anys van abandonar els llocs de treball i van començar a vendre les seves plantes per telèfon i per Internet. La família també treballen com a jardiners per al govern local i per a FUCAC.

Silvia Marquisio de Ferro tenint cura de les seves plantes

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Enrere