Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

'El Porvenir'

'El Porvenir'

Nicaragua

En Nicolas Antonio Flores està casat i té vuit fills. Posseeix una granja a Palo Blanco que es diu El Porvenir. Viu i treballa a la granja amb la seva esposa, la seva filla, el seu gendre i els seus tres néts. Va deixar el col·legi després del tercer grau d'escola primària i va començar a treballar per a altres agricultors com a administrador, entre d'altres. "Des que era petit, volia ser ramader, així que vaig aprendre a cultivar i vaig començar la meva pròpia granja fa trenta anys". Poc a poc va adquirir 20 manzanas (14 hectàrees). Va començar amb el cafè i després es va expandir cap al cultiu de vegetals. Tots dos cultius són importants pels seus ingressos.

Nicolás Antonio Flores contemplant la seva plantació de cafè.

Fa deu anys es va fer membre d'Aldea Global. Ha après molt sobre l'agricultura des de la creació de capacitats i l'assistència tècnica subministrada per Aldea Global i és feliç perquè obté els seus préstecs a temps. També ven el seu cafè a través d'Aldea Global. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/k/es/n7471/news/view/65382/104957/mas-que-solo-cafe-de-calidad-en-nicaragua.html

« Enrere