Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Els resultats financers per al 2020 reflecteixen resiliència i solidaritat

Els resultats financers per al 2020 reflecteixen resiliència i solidaritat

press release news item asset.pngasteartea, 30 de martxoak de 2021

Avui, Oikocredit ha anunciat els seus resultats financers del 2020. Si bé els efectes del Covid-19 van tenir implicacions per als ingressos, els actius i la cartera d'Oikocredit, la continuïtat del negoci està assegurada gràcies a la lleialtat de les persones inversores.

El comunicat de premsa ofereix aspectes destacats dels resultats i comparteix que el model de negoci està en bona forma, tot i la pandèmia. També fa un repàs a la cartera de finances en desenvolupament d'Oikocredit i parla sobre l'important paper que van jugar les persones inversores durant la pandèmia.

També podràs conèixer els plans de la cooperativa per al futur, ja que el comunicat de premsa presenta la nova estratègia plurianual d'Oikocredit basada en el propòsit de la organització i que es llançarà el 2022.

En Thos Gieskes, Director Executiu d'Oikocredit, ha dit: "Estem orgullosos de la manera com les nostres organitzacions sòcies s'han enfrontat al Covid-19 i de la solidaritat i el suport que els hem brindat. No podem agrair prou als nostres membres i inversors per la seva confiança a llarg termini en el nostre treball, i al nostre personal per fer que el treball des de casa i a distància sigui un èxit.

"Aquest any sense precedents ha portat lliçons útils per a Oikocredit i ha netejat la lent a través de la qual veiem el món. Estem decidits a ser més forts i millors en la nostra tasca de donar suport a l'apoderament sostenible de les persones de baixos ingressos. Els esdeveniments externs poden afectar les nostres ambicions per al 2021 i requerir que responguem a noves situacions, però mirem cap al futur amb confiança".

Llegeix el comunicat de premsa: https://www.oikocredit.es/k/ca/n6416/news/view/333620/72022/els-resultats-anuals-d-oikocredit-reflexen-resiliencia-i-solidaritat.html

« Atrás