Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix en la FinTech Avante per donar suport a un milió de micro-emprenedors l'any 2021

Oikocredit inverteix en la FinTech Avante per donar suport a un milió de micro-emprenedors l'any 2021

Avante photo.jpgosteguna, 06 de irailak de 2018

Oikocredit li dóna la benvinguda a Avante, una FinTech brasilera que dóna suport als microempresaris a través de la tecnologia financera, a la seva creixent cartera FinTech.

Avante ofereix actualment microcrèdits i punts de venda mòbils a microempresaris de 1.100 ciutats a tot Brasil, amb l'objectiu d'aconseguir un milió de micro-emprenedors per a l'any 2021. Els fons d'Oikocredit, juntament amb FiinLab (Grup Gentera) i Vox Capital, ajudaran a Avante a aconseguir aquest objectiu.

Bernardo Bonjean, fundador i CEO d'Avante, va dir: "Avante sempre ha prioritzat els inversors amb un profund coneixement en àrees d'especialització que són estratègiques per al nostre negoci. La visió d'Oikocredit d'impulsar l'impacte social a través de la innovació no podria estar més en sintonia amb el que Avante vol aconseguir en els propers anys".

Llegeix el comunicat de premsa oficial (En anglès)

« Atrás