Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Anàlisi de dades i desenvolupament de capacitats: connectar les bones intencions amb els bons resultats

Anàlisi de dades i desenvolupament de capacitats: connectar les bones intencions amb els bons resultats

osteguna, 14 de apirilak de 2016

Les institucions microfinanceres poden contribuir a acabar amb la pobresa, però només si ajuden als clients adequats amb els serveis pertinents. El nostre programa de resultats en els clients utilitza la formació i el desenvolupament de capacitats per donar suport a les nostres organitzacions sòcies de microfinances, ajudant-les així a complir amb els seus propòsits, i convertint-les en empreses socials més fortes. Un dels punts centrals del programa de resultats en els clients consisteix en recopilar i analitzar les dades de les organitzacions sòcies de microfinances per, d'aquesta manera, ajudar-les a conèixer les seves pràctiques empresarials amb major detall i així poder-les millorar posteriorment.

Pots llegir aquí un resum del programa (en anglès), incloent els estudis de cas i els objectius del programa per ampliar l'abast del seu enfocament analític en els propers anys. Aquest programa de resultats també ha permès a Oikocredit dur a terme una interessant anàlisi amb un conjunt de dades únic al món i contribuir així al debat global sobre com incrementar l'efectivitat en la inclusió financera i l'alleujament de la pobresa a través de les microfinances. Pots llegir els primers resultats d'aquesta anàlisi aquí (en anglès).

El programa de resultats en els clients és un dels tres programes de desenvolupament de capacitats globals establerts per Oikocredit. Les altres dues àrees prioritàries per al desenvolupament de capacitats d'Oikocredit són els serveis financers i l'agricultura. L'any 2015 vam donar suport a les nostres organitzacions sòcies amb 140 activitats de desenvolupament de capacitats per un valor total d'1,7 milions d'euros.

« Atrás