Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

FAPE-EC-24.jpgviernes, 22 de septiembre de 2017 21:26

El proper 9 d'octubre et convidem a una cata de cafès de Comerç Just d'especialitat conduïda per dos representants de la cooperativa equatoriana de caficultors FAPECAFES, una de les organitzacions finançades per Oikocredit seguint els criteris de la banca ètica. També coneixerem tot el procés de producció del cafè, el seu finançament, l'exportació i finalment mostrarem una alternativa de consum conscient a través d'una cooperativa local de consum agroecològic de Barcelona.

Data i hora: dilluns 9 d'octubre a les 18:45h

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (sala Olivada). Plaça del Sortidor. 08004 Barcelona. (Metro: L3 - Poble Sec).

T'has preguntat mai com es produeix i es torra el cafè d'especialitat? I com s'ha de preparar per poder-ne apreciar tots els seus matisos?

En aquesta activitat, dos representants de la cooperativa de caficultors equatoriana de Comerç Just FAPECAFES ens explicaran tot el procés de producció del cafè, des del camp a la tassa, i ens explicaran la seva experiència de cooperativisme agrícola en aquest sector, així com el suport que han rebut per part d'Oikocredit i les Finances Ètiques per tirar endavant el seu projecte. També coneixerem un exemple de l'altre extrem de la cadena de producció i comercialització del cafè, de la mà de "La Seca", una cooperativa de consum agroecològic del barri.

L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat. Així que t'agrairem que t'inscriguis prèviament a través del correu-e: catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

Jose Apolo, responsable de qualitat de la cooperativa FAPECAFES, finançada per Oikocredit sota criteris de banca ètica

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

octubre 2021

junio

mayo

abril

diciembre 2020

noviembre

mayo

marzo

enero

octubre 2019

septiembre

abril

marzo

febrero

octubre 2018

abril

marzo