¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit a la IV Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Oikocredit a la IV Fira d'Economia Solidària de Catalunya

cartell_def_fira_2015.jpgmiércoles, 14 de octubre de 2015 18:17

Com ja és habitual en els últims anys, el darrer cap de setmana d'octubre, tindrà lloc a Barcelona la Fira d'Economia Solidària de Catalunya en la seva IV edició. Enguany se celebrarà els dies 23, 24 i 25 d'octubre, i com l'any passat, l'antic complex fabril de Fabra i Coats (C/ Sant Adrià 20, Barcelona) acollirà centenars d'iniciatives de l'economia social i solidària de l'entorn català, entre les quals hi haurà Oikocredit com a cooperativa representativa de les finances ètiques.

La sessió inaugural d'aquesta edició consistirà en una xerrada el mateix divendres dia 23 (19:30 a 21h), i serà durant tot el dissabte 24 i de 10 a 14:30h del diumenge 25 on es podrà conèixer de primera mà la realitat de l'economia social i solidària a Catalunya. En un espai d'uns 12000m2 de superfície hi haurà representats expositors dels camps de l'habitatge, l'alimentació, l'oci, el coneixement, el cooperativisme, la comercialització justa, les finances i assegurances ètiques, l'emprenedoria social, les energies renovables o la formació i l'educació, entre d'altres.

Sota el lema "Reapropiem-nos de la Vida", i amb l'objectiu de donar a conèixer l'economia solidària i fer-ne divulgació com a alternativa real i justa, la Fira oferirà l'oportunitat de participar en xerrades, presentacions, tallers, debats i projeccions audiovisuals que s'agruparan en eixos temàtics al voltant del desenvolupament comunitari i el mercat social, el consum responsable i la sobirania alimentària, les economies feministes i el lligam entre els drets fonamentals i l'economia social i solidària.

Des d'Oikocredit participarem a la taula rodona sobre Finances Ètiques, que es durà a terme el diumenge 25 de les 11:00h a les 12:30h a la sala David Santacana.

Enguany, com a novetat respecte d'edicions anteriors, el cap de setmana anterior la organització de la Fira serà present al Festival Esperanzah de l'Economia Solidària al Prat de Llobregat, on es podrà conèixer la realitat del sector en un ambient més relaxat, amb sopar i actuacions musicals.

Per més informació: Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Reapropiem-nos de la vida.

Vols més informació sobre Oikocredit i les Finances Ètiques? Contacta'ns!

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

marzo 2024

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre