Oikocredit convida a les seves organitzacions sòcies a l’Assemblea General Anual de juny

Oikocredit convida a les seves organitzacions sòcies a l’Assemblea General Anual de juny

lunes, 16 de mayo de 2022

Cada any, al juny, Oikocredit celebra la seva Assemblea General Anual (AGM). Enguany se celebrarà en format reunió híbrida a Amersfoort, Països Baixos, el 9 de juny de 2022.

Malgrat que les restriccions de COVID-19 s’han aixecat en alguns països del món, encara no és segur per a tothom viatjar. Per garantir que tots els membres tinguin les mateixes oportunitats de participar en la Junta General, la reunió se celebrarà en format híbrid, amb només un petit nombre de participants reunits a l’oficina d’Oikocredit d’Amersfoort.

Es convidarà als membres a participar en la reunió a través d’un sistema de conferències per Internet i a votar mitjançant un sistema de votació electrònica.

Alguns dels punts clau que es debatran i/o votaran a la Junta General són:

  • Aprovació dels Comptes Anuals 2021 i repartiment dels ingressos nets 2021, inclosa la proposta de dividends
  • Informe sobre les activitats de l’exercici 2021 i aprovació de la gestió del Consell d’Administració i del Consell de Supervisió per aquestes activitats
  • Informe del Consell de Socis i de la seva proposta sobre temes relacionats amb la governança 
  • Nomenament dels membres del Consell de Supervisió
  • Modificació parcial dels estatuts
  • Actualització de les properes iniciatives, inclosos el nou model de captació de capital d’Oikocredit i la nova estratègia d’Oikocredit

La reunió estarà oberta als representants de les quasi 550 organitzacions membre de la cooperativa Oikocredit Internacional - Oikocredit (EDCS) U.A. La notificació formal de la convenció de l’AGM ha estat enviada a les organitzacions membre per correu i a través d’un butlletí electrònic per a membres. Els representants de les organitzacions sòcies poden enviar un correu electrònic a agm@oikocredit.org en cas que tinguin alguna pregunta.

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

septiembre 2022

julio

junio

mayo