IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

aldea-global-checking-470-20140109.jpgmartes, 30 de noviembre de 2021

IDH Farmfit Fund i Oikocredit estan proporcionant un préstec sindicat de 3,2 milions de dòlars a l'Associació Aldea Global Jinotega, una associació de petits agricultors nicaragüencs que produeix i exporta cafè especial de comerç just i orgànic dels seus membres a Àsia, Europa i els Estats Units.
Aldea Global utilitzarà el préstec conjunt de vuit anys per a construir i equipar el seu nou benefici de cafè sec amb tecnologia d'avantguarda, la qual cosa redundarà en una millor qualitat i productivitat del cafè i en un augment dels ingressos dels 6.200 agricultors d’Aldea Global.
José Augusto Cordón, Director d'Inversions d'Oikocredit, va dir: "Estem molt contents de reforçar el nostre suport a Aldea Global, organització sòcia d'Oikocredit des de 2007, amb aquesta nova inversió a llarg termini. Els beneficis per als petits productors són clars, amb millores en l'eficiència i la qualitat que es tradueixen en millors ingressos i estàndards ambientals més alts. A més, la nostra primera col·laboració a Amèrica Llatina amb IDH Farmfit Fund ha estat una excel·lent experiència, i esperem continuar enfortint la nostra cooperació amb ells."
Llegeix el comunicat de premsa aquí >

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

septiembre 2022

julio

junio

mayo