¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Els inversors d'impacte es comprometen conjuntament a fer costat a les comunitats de baixos ingressos en la crisi de Covid-19

« Enrere

Els inversors d'impacte es comprometen conjuntament a fer costat a les comunitats de baixos ingressos en la crisi de Covid-19

Npm-impact-investment-logo.jpgmartes, 14 de abril de 2020

Juntament amb altres membres de la Plataforma Holandesa de Finances Inclusives (NpM), Oikocredit ha signat la Declaració d'entitats d'inversió sobre el Covid-19, que ha estat emesa per entitats inversors d'impacte en els mercats emergents.

Oikocredit i altres entitats d'inversió d'impacte han estat intercanviant i coordinant informació entre si sobre com la comunitat d'entitats inversores d'impacte pot respondre conjuntament als efectes de la pandèmia del coronavirus (Covid-19). Un dels resultats és el compromís conjunt dels signants que es recull en aquesta declaració.
En signar la declaració, Oikocredit reafirma el seu suport a les seves organitzacions sòcies i a les comunitats de baixos ingressos a les quals serveixen, en un moment en què la seva necessitat de suport és encara més gran.
> Llegeix la declaració aquí

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

febrero 2024

enero

diciembre 2023

noviembre

octubre