¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

« Enrere

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

jueves, 03 de noviembre de 2016

Oikocredit ha fet la seva primera inversió en energies renovables a l’Oest africà facilitant finançament a PEG Ghana, un proveïdor de sistemes solars domèstics a comunitats rurals i de baixos ingressos.

PEG Africa, empresa que proveeix sistemes solars domèstics aïllats, finançada per Oikocredit amb criteris de banca ètica.

Oikocredit, juntament amb el gestor d’actius responsAbility i l’especialista de finançament solar SunFunder està prestant $500.000 (437.365€) per donar suport al creixement de PEG Ghana, una empresa que proporciona sistemes solars domèstics amb un sistema de pagament que es basa en l’ús d’energia dut a terme.

PEG Ghana utilitzarà un préstec que ascendeix als $1.500.000 (1.312.095€) per a donar suport al seu objectiu per a l’any 2020 de proveir sistemes solars de connexió aïllada a la meitat de les llars de l’Àfrica Occidental.

En David ten Kroode, director d’energies renovables d’Oikocredit, comenta: “Esperem donar suport a PEG en els seus esforços per aconseguir un creixement significatiu. Els sistemes solars de connexió aïllada representen una gran oportunitat a Ghana i per a la resta de l’Oest africà en la millora del nivell de vida de persones econòmicament desfavorides.”

> Llegeix la nota de premsa completa

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

abril 2024

marzo

febrero

enero

diciembre 2023