¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Coincidint amb el MWC, Oikocredit nomena Patrick Stutvoet com a director d’IT i operacions

Coincidint amb el MWC, Oikocredit nomena Patrick Stutvoet com a director d’IT i operacions

Patrick Stutvoet.jpgmiércoles, 27 de febrero de 2019

27 de febrer de 2019, Amersfoort, Països Baixos – L'inversor d'impacte social Oikocredit, amb oficines de representació a Barcelona, Bilbao i Sevilla, ha nomenat Patrick Stutvoet en el càrrec de Director d'IT i Operacions, a partir del 1 de març de 2019.

En Patrick s'incorpora a Oikocredit com a membre del Consell Executiu i treballarà a l'oficina d'Oikocredit a Amersfoort, Holanda.

Com a director d'IT i operacions, en Patrick oferirà lideratge i experiència en el desenvolupament i aplicació de les Tecnologies de la Informació en les operacions d’Oikocredit.

En Patrick té més de 20 anys d'experiència en informàtica i operacions per al sector dels serveis financers. Les seves posicions més recents inclouen: consultor d'operacions al Banc d'Anglaterra; Cap de Banca de Transaccions (IT International) a ABN AMRO; i cap d'inversions (IT International) a ABN AMRO.

En Thos Gieskes, Director Executiu d'Oikocredit, ha comentat: "Estem molt contents de donar la benvinguda a en Patrick a Oikocredit. L'enfortiment de les capacitats organitzatives és una part important de la nostra estratègia actualitzada. Confiem que en Patrick proporcionarà experiència i inspiració per donar suport a les nostres ambicions estratègiques".

En Patrick ha comentat: "Oikocredit és una organització remarcable amb una missió important. Espero treballar amb companyes i companys apassionats i ajudar a Oikocredit a assolir els seus objectius significatius".

Sobre Oikocredit
Inversora d'impacte social i cooperativa mundial, Oikocredit compta amb més de 40 anys d'experiència donant suport financer a organitzacions dedicades a la inclusió financera, l'agricultura i les energies renovables.

Els préstecs, les inversions en capital i la creació de capacitats d'Oikocredit pretenen permetre a les persones amb baixos ingressos a l’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina millorar de forma sostenible els seus nivells de vida.

Oikocredit finança prop de 700 organitzacions sòcies, amb un capital pendent total de 971 milions d'euros (el 30 de setembre de 2018).

Per obtenir més informació: www.oikocredit.es/ca

Nota pels editors:
Per obtenir més informació, contacteu amb en David Díaz de Quijano i Barbero, responsable de comunicacions al nostre país, telèfon: +34 665 49 09 78 o per correu electrònic: dbarbero@oikocredit.org
A nivell internacional, contacteu amb Ulrike Haug, Directora de Comunicacions, d’Oikocredit International, telèfon: +31 6 25 65 53 75 o per correu electrònic: uhaug@oikocredit.org

« Enrere