¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Finca Bellia, Argentina

Finca Bellia, Argentina

Argentina 2

La Daniela Bellia és la copropietària de Finca Bellia, juntament amb el seu pare, germà i dues germanes. Finca Bellia cobreix 100 hectàrees, la família ha estat membre de la cooperativa durant 40 anys, i Finca Bellia ha estat en funcionament durant trenta anys.

El repte principal del cultiu de raïm és que només hi ha una collita per any; gestionen perquè la cooperativa proporciona el pagament durant tot l'any. La cooperativa proporciona un camí cap a un futur més industrialitzat. La cooperativa també ajuda quan sorgeixen problemes com la pluja i el calamarsa; tenen assegurança a través de la cooperativa.

La Riojana exporta i obliga els seus membres a millorar els seus productes. La Daniela està especialment satisfeta amb els mètodes de producció ecològics: millor qualitat i més saludables. La Riojana encoratja i ajuda els agricultors a créixer orgànicament: la qualitat millora igual que el preu.

« Enrere