¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

aldea-global-checking-470-20140109.jpgmartes, 30 de noviembre de 2021

IDH Farmfit Fund i Oikocredit estan proporcionant un préstec sindicat de 3,2 milions de dòlars a l'Associació Aldea Global Jinotega, una associació de petits agricultors nicaragüencs que produeix i exporta cafè especial de comerç just i orgànic dels seus membres a Àsia, Europa i els Estats Units.
Aldea Global utilitzarà el préstec conjunt de vuit anys per a construir i equipar el seu nou benefici de cafè sec amb tecnologia d'avantguarda, la qual cosa redundarà en una millor qualitat i productivitat del cafè i en un augment dels ingressos dels 6.200 agricultors d’Aldea Global.
José Augusto Cordón, Director d'Inversions d'Oikocredit, va dir: "Estem molt contents de reforçar el nostre suport a Aldea Global, organització sòcia d'Oikocredit des de 2007, amb aquesta nova inversió a llarg termini. Els beneficis per als petits productors són clars, amb millores en l'eficiència i la qualitat que es tradueixen en millors ingressos i estàndards ambientals més alts. A més, la nostra primera col·laboració a Amèrica Llatina amb IDH Farmfit Fund ha estat una excel·lent experiència, i esperem continuar enfortint la nostra cooperació amb ells."
Llegeix el comunicat de premsa aquí >

« Atrás